Fortuna fornyer kontrakten med Magne Elde!

Styret i Fortuna har inngått en ny to-års kontrakt med hovedtrener Magne Elde. Stillingen er også utvidet fra 50 prosent til 80 prosent.

Styret i Fortuna er svært fornøyd med at Magne Elde har undertegnet en ny to-årskontrakt.
-Klubben har et klart mål om opprykk til 1.divisjon i sesongen 2018. Utvidelse og forlengelse av kontrakten til Magne Elde er helt nødvendig for å nå målsettingen, sier leder i FK Fortuna, Øyvind Johan Heggstad.
-Dette er en del av styrkingen av Fortunas organisasjon. 20 prosent av stillingen til Magne Elde er knyttet opp mot administrative oppgaver, og 60 prosent sport, sier Heggstad.

Magne:
-Eg ser fram til å fortsette jobben med å ta klubben tilbake til norsk toppfotball. Vi har skapt eit godt fundament i 2017. Samarbeidet mellom trenarteamet og spelargruppa er særs godt, og vi har ein fin ro og stabilitet i klubben for tida som eg trur skal kunne gje oss nye løft inn i 2018.

Kaptein Mette Muri:
-Spillegruppa og Magne har et godt samarbeid og vi er glade og fornøyde med å ha han med oss i to nye år. Med en motivert trener og spillergruppe, så har vi alle forutsetninger for å klare våre mål for 2018 sesongen. Vi gleder oss til å komme i gang!

Magne er inne i sin andre periode som Fortunatrenar og i 2018 går han inn i sitt 5 år som Fortunatrener. Han er med dette den treneren som har trent klubben klart lengst.

Kategorier: Nyheter