Aalesunds FK forlenget nylig avtalen med Umbro og Scan Trade AS. Nå forlenges også avtalen med AaFK Fortuna. 

Scan Trade AS skal fortsette å utstyre AaFK Fortuna med Umbro-utstyr, både til trening, kamp og reiser. Den nye avtalen har oppstart fra 2023 og vil gjelde ut 2027-sesongen. 

Markeds- og arrangementsansvarlig Kimy Fagermo er glad for å ha en viktig avtale på plass. 

– Dette er skikkelig stas! Scan Trade og Umbro er en sterk og solid leverandør av klær og utstyr og en samarbeidspartner som vi er veldig stolt over å med ha videre. Vi er helt avhengige av å ha utstyr med skikkelig kvalitet, og denne forutsigbarheten gir oss i tillegg en god trygghet for satsningen i årene som kommer. Vi ser virkelig frem til et spennende samarbeid videre med Scan Trade og Umbro! 

Sportslig administrativ leder Ruben Aalberg er også tilfreds med den nye avtalen. 

– Scan Trade har vært en god støttespiller for AaFK Fortuna, og vi er glade for at det gode samarbeidet nå forsetter i minst fem nye år. Hele klubben er fornøyd med utstyret Scan Trade leverer. Forhåpentligvis kan vi snart oppleve Toppserie-fotball i Ålesund med Umbro-logoen på brystet. 

Om Scan Trade AS 

Scan Trade AS er et av Norges største merkevarehus innen sport med over 30 års erfaring, og forvalter merkevarene Umbro, Fibra, Scott og Proline med flere. De betjener rundt 500 klubber i Norge med utstyr og bekledning og har som visjon å være Nordens ledende leverandør innen all organisert idrett.