På søndag er det duket for siste serierunde i 2.divisjon avd 5, og jentene tar turen til Trondheim for å møte Nardo. Det blir en tøff bortekamp på nytt kunstgress på Nissekollen. Selv om den ikke betyr noe for tabellsituasjonen for Nardos del så har vi satt oss selv i en veldig god situasjon der vi kan vinne serien med seier eller uavgjort. Vi ønsker å ta med oss en god opplevelse og selvtillit inn i en evt kvalik. Det er dette vi har jobbet inn mot i de to siste årene. 

Til Trondheim har vi med oss Anna Brenne som er tilbake i troppen etter en lang opptreningsperiode etter korsbåndskade. Hør hva hun har å si om å være tilbake på feltet og i troppen igjen: 

«Det har no gått nesten 12 månedar sidan eg fekk den tunge beskjeden om at korsbåndet og menisken var røket. Det siste året har vore en stor prøvelse både mentalt og fysisk, men eg tar med meg masse lærdom fra perioden som skada. Det har til tider vore ensomt å stå på utsida for å gjere jobben som kreves for å komme tilbake på bana, så det å endelig vere tilbake på feltet sammen med jentene og i troppen til kampen mot Nardo er ubeskrivelig. Det er dette eg har jobba mot, og at eg no er klarert for kamp igjen er ufattelig deilig og ikkje minst noko eg er ekstremt takknemlig for. Eg er klar for å bidra til å sikre seriemesterskapet og kvalik til 1.divisjon!

Vi ønsker Anna og de andre jentene lykke til i siste seriekamp mot Nardo!

Kategorier: Nyheter