Endelig er dagen kommet, en ny mulighet til å spille kvalifisering til 1. divisjon for AaFK Fortuna. Dette har vi jobbet hardt for i flere år, trent ekstremt godt gjennom hele pandemien og opplevd en unik støtte fra partnere og omgivelser. Spillere og trenere er godt forberedt til å møte Frigg på søndag kl. 1600 i Oslo hvor fokuset har vært at «summen av alle små detaljer» vil bli avgjørende for resultatet.

Jentene i AaFK Fortuna gleder seg til å spille om opprykk til 1. divisjon. Hærlige øyeblikk skapes av slike muligheter. En mulighet som jentene har fortjent til de grader. De har kun tapt en kamp i år, mot Sandviken. Norges beste lag måtte slite for å bryte oss ned, og det er overhodet ikke tilfeldig. Frigg er gode, men nå er tiden inne for vise hva som virkelig bor i årets utgave av AaFK Fortuna.

Hovedtrener Frode Fagermo har følgende å si :

Vi har i hele år vært klokkeklare med våre ambisjoner, og det er opprykk!
Søndag starter første del av kvaliken for å være en del av neste års 1 divisjon, og vi gleder noe helt voldsomt!
Det er ingen automatikk i at man alltid når sine mål, eller at man må justere sine ambisjoner underveis i en prosess. Det er ikke et scenario vi ser for oss.
Frigg er et godt fotball-lag, et veldig godt fotball-lag. De har prestert bra gjennom sesongen i en vesentlig tøffere avdeling enn den vi har tatt del i, samt at de har gått gjennom en pre-kvalik på Østlandet med hell.
Vi skal definitivt ha all mulig respekt for de, og ikke minst for det faktum at vi skal spille borte i deres egen lekegrind.
Men nå er det nå slik da, at jentene som ikler seg den oransje og blåe drakta er ganske så flinke. De er såpass flinke at bortesesongen resulterte i full pott med småpene 24-0 i målforskjell.

Oops Frigg, AaFK Fortuna liker seg på bortebane!

Søndag klokka 16 braker det løs og vi er usedvanlig godt forberedte!

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter