Tare Jentefestival ble en kjempesuksess på alle måter hvor FK Fortuna samarbeidet godt med Sunnmøre Fotballkrets under helgens arrangement i SBM Arena. Vi takker kretsen for nok et godt samarbeid hvor Fortuna sine frivillige skal ha stor skryt for gjennomføringen. Tusen takk!

Dommerveiledning

Over 200 jentelag var i aksjon og fotballgleden inspirerte oss som var med i tilretteleggingen. Vi i FK Fortuna er stolte over å få være med å arrangere årets jentefest i fotballen, og vi benyttet også anledningen til å gjennomføre samlinger for Bylag J13 og Kretslag J17 i SBM Arena rett etter kampene var ferdig lørdag og søndag.

Bylag J13
Kretslag J17

Kombinasjonen mellom spillerutvikling og et stort breddearrangement er nøkkelen til å få flere jenter til å holde på lengre, samt øke muligheten for å oppnå målsetningen om Toppfotball 2023. Det klarer vi kun gjennom et solid løft hvor alle klubbene, kretsen og solide samarbeidspartnere drar i samme retning med et stort engasjement for å lykkes. Aafk Fortuna(fra 01.01.20) ønsker virkelig å bidra til å et godt samarbeidsklima på jentesiden.

Vi takker spillere, trenere, lagledere og publikum for en flott helg!