I helgen deltok tre fylkeslag fra Sunnmøre – og Nordmøre og Romsdal Fotballkrets på Torshov Sport Elite Jente Cup på Hamar. Jentene leverte gode sportslige prestasjoner, og det ble en flott helg med masse læring, gode referanser og fine opplevelser – både på og utenfor banen.

AaFK Fortuna, med Lise Janbu Eide og Ruben Aalberg som trenere, har ansvar for J13-kretslaget. Dette laget var representert med 10 spillere som til daglig spiller i Hødd IL, Blindheim IL, Aksla IL, Guard SK, Ørsta IL, Brattvåg IL, Ørskog IL og Sykkylven IL. De 10 Sunnmørsjentene ble satt sammen med 7 jenter fra Nordmøre og Romsdal. Vi møtte svært god motstand fra NFF Agder, NFF Oslo, NFF Indre Østland og NFF Akershus. Særlig var kampene mot NFF Agder og NFF Oslo spennende! Førstnevnte endte med en solid 4 – 0 seier, mens kampen mot NFF Oslo, som senere vant hele turneringen, endte 4 – 4 etter et surt baklengsmål på overtid. Det var også inspirerende å følge fylkeslaget til både J14 og J15, som begge leverte flere gode prestasjoner.

Det er gledelig for AaFK Fortuna å være representert på slike arrangementer. Vi takker for en flott helg sammen med spennende, motiverte og lærevillige spillere. En stor takk rettes også til klubbene rundt oss som jobber godt på sin arena, både for å gi et godt fotballtilbud for alle, og for å hjelpe oss i jobben med å utvikle fremtidens AaFK Fortuna-spillere.

Sportslig hilsen

Ruben Aalberg

Kategorier: Nyheter