Foto: Krisitan Moe

Høsten starta fint med seier på 2 første, fem gåller og bare en i eget garn. Mot Grand Bodø gikk vi reelt på trynet! Overraskende og direkte skuffende.

Nå er GB et ganske solid hjemmelag, vi så absolutt for oss en tøff match, men vi burde være gode nok til å klare brasene. Derfor var det både overraskende og ikke minst skuffende at vi ikke klarte å levere bedre. Ser man vekk fra ganske fine 15 siste av første omgang, og et solid kvarter midtveis i andre, var dette tynn suppe!!

Spesielt når vi var forberedte på hva de kom med; en direkte spillestil der de betingelsesløst søker bakrom og litt krydder i form av lange innkast. 2 scoringer imot på kylere i bakrom og ett etter langt kast…..

Vi setter en flott scoring etter et presist innlegg fra Agata. Guro skjærer gjennom forsvaret og header nådeløst inn 1-1 rett før pause. Skulle trodd at det ville gi en enorm boost inn i andre omgang, men det var dessverre ikke tilfellet.

Som nevnt hadde vi et skikkelig moment midt i kampens andre halvlek, da trodde vi virkelig på at vi skulle nappe inn dette. Blant annet hadde Nora en rakkar som keeperen akkurat fikk avverget til corner, samt en masse nesten og klabb og babb situasjoner. Men da vi etter 80 min sløver oss vekk på et langt innkast smeller de istedet inn ledermålet. Flott scoring forøvrig. Inn i overtiden knøler vi det til for oss selv igjen og fadesen er et faktum.

1-3 tap i en runde der vi kunne og burde knappa inn på forspranget til Kolbotn.

Men, man får ikke melk ved å springe etter kua som ho sa kjerringa, det var litt det vi gjorde.Vi er såra, skuffa og vonbroten akkurat nå, men å bøye hodet når man står med mainnskit til halsen er ingen løsning, her må vi omstille kjapt!

Vi er fortsatt i posisjon, vi er fortsatt offensive, vi har fortsatt tro på det vi holder på med, og vi tror definitivt på å slå ball-hardt tilbake kommende helg mot Hønefoss på hjemmebane.

Men da må det andre boller til..

Kategorier: Nyheter