Når man i fotball, eller i livet generelt har hatt en tyngre periode, er det alltid godt og betryggende med en opptur. Det hadde vi så definitivt på lørdag.

Noen øyeblikks magi, og et harmonisk samspill mellom Nora H og Guro var det som skulle utgjøre forskjellen på oss og Amazon denne dagen. Guro`s scoring midtveis i første omgang ble den eneste, og ergo sikret den oss deilige 3 poeng. Det var så inni gampræva godt!!

Et rekordstort publikum støttet og heiet oss frem, og jeg er rimelig sikker på at den ekstra boosten var direkte avgjørende for at vi klarte å hente ut det lille ekstra!

Vi har jobbet hardt for å promotere kampen, men ønsket om 1000 tilskuere ble svekket i takt med det til dels nitriste været. Nå ble det noe bedre enn fryktet, men å påstå at det var tipp-topp er å overdrive.

Å da få oppleve at snart 650 stykk trosset regnet og ikke bare møtte opp, men bidro til å skape en ubeskrivelig stemning er til å bli tårevåt av! Virkelig!

TUSEN hjertelig takk for den hjertevarme deltakelsen fra dere alle! Vi håper dere koste dere like mye som oss, og at det frister til gjentakelse. Ny kamp mot Medkila om knappe 2 uker😊

Stormen og Ålesund Support; dere er helt unike!!! Fyttigrisen så hærlige dere er! Vi er så heldige som har dere i ryggen, det kan knapt finnes maken på den kvinnelige arena i Norge!

En sprekkfull Mini-Stormen som vinker oss inn til kampstart med flagg og entusiasme, svære flagg og faner som dundret som en medvind i ryggen på oss, og taktfull sang i mer eller mindre samfulle 90 + minutter. Du store alpakka for en gjeng! Vi er stolte og takknemlige (hjerte)

Kampen var spennende hele veien, men det føles fortjent at vi vant denne! Første omgang er god, vi pisker ballen godt gjennom lag-delene og Amazon blir løpende mye mellom. Vi har fokusert mye på tålmodighet med ball, ta oss tid til å la løsningene komme naturlig frem kontra å tvinge de frem. Det lykkes vi godt med i første 45, og bare noe varierende presisjon på siste 3-del hindrer oss fra flere større muligheter enn de vi har. Nora H har en heading som kunne gitt resultat, og Natalie setter ei kule utenfor fra veldig godt lege.

Amazon har på sin side 2 baller i tverra, det første et kanonskudd som treffer midt i planken, det andre mer et resultat av et mislykket innlegg. Men dog farlig..

Andre omgang er vi også relativt godt fornøyd med, og vi har definitivt muligheter til å punktere kampen. Men en god keeper og et resolutt forsvar hindrer oss i det. Det blir naturligvis hektisk i sluttfasen av kamper hvor partene bare er skilt med ett mål, så også denne dagen. Amazon pumper opp ballen og setter på det trøkket de makter, men vi forsvarer oss forbilledlig og det kommer ikke noe særlig ut av forsøkene deres. 4 minutter på overtid blåser kampens dyktige dommer, og 3 etterlengtede poeng var i boks.

Vi henger nå bra med, og minner om at vi har en kamp til gode. Det er 3 kamper til før vi tar en rekordtidlig ferie, men bare en av de hjemme. Nå til helgen venter en tøff kamp borte mot et godt gående Grand Bodø, før vi tar mot Medkila 12.06. Siste oppgaven før kvile er Tromsø i Nordens Paris 18.06.

Målsettingen nå er å benytte seg av den selvtilliten og gleden en slik seier som jentene heroisk jobbet seg til lørdag, og omsette den i nye gode resultat. Det har vi tro på skal skje.

Well done girls, dere fortjente denne!!

Frode F, trener.