Vi legger veldig straks bak oss året 2022, og for vår del har det vært et virkelig fint år.

Etter noen år i skyggenes dal i 2 divisjon, var klubben igjen klar for den nest beste scenen i norsk kvinnefotball.

Det var selvsagt delte meninger blant eksperter, spåmenn og kvinner, presse og publikum om hvordan AaFK Fortuna ville mestre dette nivået. Vi som jobber med de dyktige og talentfulle jentene var aldri i tvil, vi kom til å få en god sesong.

Etter en litt trå innledning begynte det iboende potensialet å tre frem, resultatene likeså. Enkelt oppsummert så lå vi stort sett i det øvre sjikt av 1 divisjon året gjennom, stadig i kontakt med den absolutte toppen som ville få mulighet til Toppserie-kvalik. Vi nådde som de fleste vet ikke helt opp til de plasseringene, men jaget hele veien inn.

Totalt sett endte vi på en 6 plass i årets sesong, det er vi passe fornøyd med. Vi kjenner nok litt på følelsen at vi hadde noe mer å gå på, men du verden, det var mye fint i årets sesong.

Klubben fortsatte sin fabelaktige utvikling på marked, arrangement og profesjonalisering, og sikter enda høyere på alle parametere inn i 2023. Det er en helt eksepsjonell glede å få jobbe i en klubb med en slik drivkraft og motivasjon, understøttet av klokkeklare ambisjoner. Det føles likeledes gledelig å oppleve den enorme støtten vi har i publikum,supportere, presse, naboklubber, og ikke minst næringslivet.

Vi har en veldig klar oppfatning av at vi har et samlet Ålesund, ja sågar et samlet Sunnmøre bak oss når vi jobber beinhardt for å skape et Toppfotball-produkt på kvinnesiden.

Alle vi i AaFK Fortuna ser enormt frem til det året som står foran oss. Vi har turt å løfte ambisjonsnivået enda ett hakk, og er ikke redde for å si at vi har som mål å kjempe om opprykk i sesongen som venter. Om vi er gode nok til det gjenstår å se, men vi skal jobbe knallhardt for å være i posisjon.

Tusen takk til alle som har støttet oss i året som straks er ved veis ende, dere har vært uvurderlige.

Frode F, trener.

FOTO: Bildbyran, Marius Simensen
Kategorier: Nyheter