Foto: Kristian Moe

Laura Gashi blir vår andre signering foran 2024-sesongen.

21-åringen kommer til oss med masse erfaring fra Toppserien etter å ha spilt for klubber som Rosenborg/Trondheims-Ørn, Lyn og nå senest LSK Kvinner.

Etter 40 kamper fordelt på to sesonger i LSK Kvinner ble det i november bekreftet at Gashi drar videre fra Romerike etter 2023-sesongen.

Nå er det klart at hun kommer til Ålesund og ikler seg den oransje og blå drakta vår for kommende sesong etter å ha signert en kontrakt ut 2024.

  • Det er veldig spennende med noe nytt. Klubben har gode fasiliteter og er veldig proff, så det ser veldig lovende ut. Selv om klubben er i 1. divisjon, føles det ut som det er en klubb i Toppserien med fasiliteter og profesjonalitet, sier Laura Gashi.

Den offensive midtbanespilleren forteller videre at hun ble tiltrukket av våre ambisjoner som klubb og er klar for å bidra til at vi skal spille i Toppserien i 2025.

  • Jeg valgte AaFK Fortuna på grunn av hele pakken, med profesjonaliteten i og rundt klubben, samt ambisjonene om å rykke opp. Jeg følte meg veldig ønsket og har selv et ønske om å hjelpe klubben til å rykke opp. I tillegg har samtalene med Ruben og Frode vært gode. Jeg ble veldig trigget av deres tanker om min rolle og posisjon i laget, og det høres veldig lovende ut for min utvikling videre. Det gjorde at jeg valgte å komme hit, utdyper Gashi.

Trener Frode Fagermo sier følgende om nysigneringen:

  • Vi har gjort ei kjempesignering. Laura er en spillertype vi ikke har. Hun har et veldig høyt ferdighetsregister, et ekstremt godt blikk for spillet og hun er flink til å åpne motstander med og uten ball, så det er en spiller som tilfører oss både rikelig med toppfotballerfaring og kvaliteter vi mangler. Dette er en veldig spennende signering for oss.

Vi i AaFK Fortuna har mange fantastiske samarbeidspartnere som er med på å bidra til satsingen vår mot å bli en Toppserie-klubb. Denne gangen må vi rette en stor takk til Tango for To, som er en dedikert organisasjon som jobber for å styrke kvinnefotballen på Nord-Vestlandet. Uten dem hadde ikke signeringen av Laura vært mulig!

Vi er svært fornøyde med å få på plass Laura som en del av laget for årets sesong og gleder oss til å se henne på banen i AaFK Fortuna-drakt! Velkommen, Laura!

Kategorier: Nyheter