Etter fantastiske år siden 2015 sammen med mange gode kollegaer og venner i en spennende satsing på jentesiden med Landslagsskolen, Toppfotballprosjektet og AaFK Fortuna siden starten av 2019, tar jeg nå fatt på nye utfordringer. Å ta på seg oppgaven som Sportslig leder i KBK fra 1. juli er en voksen utfordring, og nettopp derfor er den så interessant for meg. Jeg gleder meg virkelig til å kunne bidra i Kristiansund, min hjemby, sammen med veldig dyktige folk i klubben.

Det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med alle engasjerte i fotballen og rundt satsingen gjennom toppfotballprosjektet på Sunnmøre, og jeg har lært så utrolig mye. Vi har oppnådd en hel del, men forutsetningene for videre utvikling er svært gode med solid landslagsskole, fasiliteter, organisasjon, spillerstall, trenerteam og økonomi.

Det er ekstra krevende å skulle forlate et slikt flott team og en spillergruppe i AaFK Fortuna som kun bidrar med positiv energi. Jeg skulle helst «delt meg i to», da valget om å gå videre var brutalt. 

Jeg vil benytte anledningen til å understreke hvor mye jeg setter pris på alle de flotte opplevelsene jeg har fått, og forhåpentligvis er dette bare starten på et eventyr for AaFK Fortuna i årene som kommer.

Mvh.

Eirik Hoseth

Kategorier: Nyheter