Etter en lang sommerpause står vi endelig klare til å ta fatt på en spennende høst. I og med at vi fikk 2 kamper utsatt pga Landslagsdeltakelser og fly-trøbbel, blir det en mer hektisk høst for oss enn de fleste andre. Og det er helt ok, vi elsker jo å spille kamper:)

Første uka starter med et smell og 3 rappe kamper. Litt spesielt er det å skulle møte opprykksfavoritt ØHIL 2 ganger på 4 dager, men slik blir det. Første oppgave i sesongens del to er borte mot nevnte ØHIL søndag 31.07, før vi tar imot samme motstander på CLS onsdag 03.08. Uka avsluttes med ny hjemmekamp søndag 07.08, da mot Klepp.

Og det etter går det slag i slag med totalt 7 kamper på i underkant av en måned. Når grunnspillet er ferdig (28.08) venter et par uker pause før sluttspillet og 7 nye kamper starter 10.09.

Lang og deilig sesong:)

Så, hva er status etter 3 uker ferie og 2 uker oppkjøring? Vil si den er helt fin altså!

I stor grad har spillerne skjøttet sin trening godt i pausen. De aller fleste kom tilbake i nogenlunde samme forfatning som de forlot treningsfeltet i slutten av juni. Å drive egentrening er en vrien øvelse som krever stor dedikasjon og viljestyrke, stort sett er jentene flinke til dette.

Vi har trent godt og relativt tøft de siste 2 ukene, og avsluttet denne bolken med treningskamp mot Stabæk på Nadderud sist fredag.

Totalt sett er vi godt fornøyd med utfallet, selv om det var lett å se at det var over 4 uker siden sist vi hadde kamp-tøyet på! Vi taper 2-0 mot et veldig godt Stabæk-lag som innehar 4 plassen i Toppserien foran høsten.

De første 30 var slitsomme. En kombinasjon av et knallhardt og massivt høyt press av pikene fra beste vestkant, samtidig som vi var urolige med ball, og slet med relasjonene og rytmen.

Overhodet ikke uventet all den tid det er lenge siden siste kamp, men pittelitt skuffende at vi ikke maktet å løse det på en bedre måte.

De siste 15 av første er noe bedre, og vi klarer å sette opp noen positive situasjoner som følge at vi spiller av det aggressive presset fra vertene.

Det står 2-0 til pause, men det hadde ikke vært noe å si på om de hadde puttet et par til.

Andre omgang er totalt sett mye bedre, og fremstår som tilnærmet jevnspilt. Vi trengte 45 minutter på å «komme inn i det» igjen, og det vi kollektivt leverer i andre omgang skal vi ta med oss.

Langt større vilje og evne til å behandle ball med ro i trange områder, søke løsninger med bestemthet, og med høyere intensitet i eget press.

Blir ingen mål i andre selv om både Stabæk og vi er nærme. Vi liker aldri å tape, men 0-2 for et veldig godt Toppserielag er ikke hakkande gale!

Nå retter vi fokus mot helgens batalje, også da mot et veldig godt lag. ØHIL topper tabellen med 27 poeng, det på tross av å ha en kamp mindre spilt enn tabell-toer Åsane. De har sett virkelig sterke ut etter en noe traurig åpning på sesongen. 9 seiere på 10 siste kamper i serien er usedvanlig sterkt!

Vi har selvsagt troa på å kunne matche vår eminente motstander, noe annet ville være snodig.

Vi er godt rustet, vi er godt trent og vi er klare!!

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter