I morgen onsdag skal AaFK Fortuna i aksjon i cupens 2. runde på Aksla stadion. Da kommer Toppserie-laget Lyn på besøk for å gi våre jenter kamp om avansementet. En solid utfordring for Frode Fargermos elever, men her er det muligheter for å detonere en cup-bombe.

AaFK Fortuna ønsker i samarbeid med Sparebanken Møre og Tafjord å invitere alle barn/ungdom under 18 år til gratis inngang ved å ha på seg eget klubbtøy eller klubbgenser. Så her er det bare å møte opp for å gi sin støtte og få med seg god fotball fra to angrepsvillige lag.

Alle sesongkortinnehavere i AaFK får gratis inngang ved fremvisning av sesongkort for 2021.

NB:

Vi anbefaler å være ute i god tid og gjerne parkere nede ved Voldsdalsskolen. Det er begrenset fremkommelighet og parkeringsmuligheter pga veiarbeid og annet vedlikehold.

AaFK Fortuna tar smittevern på alvor og vil tilrettelegge tribunen med inndeling etter anbefalte retningslinjer. Vi oppfordrer alle til å holde fornuftig avstand, samt respektere de tilpasninger som må gjøres.

Onsdagens motstander er nummer åtte i Toppserien etter at ti serierunder er gjennomført. Lyn har et ungt lag med flere spennende spillere. De har prestert godt mot topplag som Sandviken og RBK, men hjemme på Aksla kan alt skje.

Kampstart kl. 19.00 på magiske Aksla Stadion.

Velkommen!

Kategorier: Nyheter