AaFK Fortuna og Color Line inngår nå et naturlig samarbeid for 2022-sesongen hvor også toppfotball for kvinner skal spilles på en av Norges flotteste arenaer. Vi har allerede et solid samarbeid med Color Line Stadion, og dette signaliserer «like muligheter» i praksis med synlighet på drakta til jentene også.

Dette er en meget viktig samarbeidspartner for oss, sier markeds- og arrangementansvarlig Kimy Fagermo. At Color Line også vil være med å satse på toppfotball for kvinner i regionen er svært gledelig, og vil bety enormt mye for alle i og rundt AaFK Fortuna. Ikke minst vil det være et meget godt og viktig signal til hele regionen vår om like muligheter. Vi syns det er stas å spille på Color Line Stadion og da også med Color Line logoen godt synlig på våre drakter!

Color Line AS er blant Europas ledende rederier innen Europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad.»

Foto: Glenn Walmann
Foto: Glenn Walmann