Sofie Risjord Sletta, markedsansvarlig i Cflow, Stig Bjørkedal, Adm.dir i Cflow og Kimy Fagermo, marked og arrangementsansvarlig i AaFK Fortuna.

Som navnet indikerer, «flyter» Cflow lekkert inn som ny draktpartner i AaFK Fortuna, noe vi er særdeles godt fornøyde med!

Cflow er en av verdens ledende leverandører innen systemer for håndtering av levende fisk, med ambisjon om å realisere det fulle potensialet til sjømat som varig verdi for fremtidige generasjoner.

Som en klubb i stor utvikling er vi avhengig av et nært og godt samarbeid med det lokale næringsliv. Cflow er en aktør som har lang erfaring med å utvikle, optimalisere og sikre foredling av gode ressurser. Nå er vi ikke en fisk verken på land eller vann, men likhetstrekkene er mange, og vi er stolte over at vår nye partner ser verdien i det vi søker etter og det gjør.

Godt fornøyd med det nye samarbeidet!

I Cflow heier vi på alle som har ambisjoner, er dedikerte, og i tillegg tar ansvar for de rundt seg. AaFK Fortuna jobber hardt mot egne mål, samtidig som de skaper ringvirkninger for lokalmiljøet, for unges oppvekstsvilkår og for å gi like muligheter til alle. Dette både støtter vi og ønsker vi å bidra til, i idretten så vel som i næringslivet, sier markedsansvarlig Sofie Risjord Sletta i Cflow. Det blir spennende å følge AaFK Fortuna gjennom den neste sesongen, og vi i Cflow gleder oss til å heie dere frem mot opprykk til Toppserien!

Velkommen om bord Cflow.

Sofie Risjord Sletta, markedsansvarlig i Cflow