Det ble litt jobbing på «deadline day» for oss i AaFK Fortuna også. Caylon McMillan har vært på besøk hos oss over lengre tid, og i disse tider er det krevende å få landet alt det praktiske, samt løsninger som gjør at dette kunne bli mulig å gjennomføre. Men et godt teamarbeid gjorde at vi kom i mål.

Caylon er en spillertype som vil utfylle spillertroppen på en meget god måte, og dette er også en overgang som gir klubben ny utvikling med å skape solid toppklubbdrift inn i fremtiden. Ida Kroken, nå Åsane, var en viktig duellspiller og drivkraft på vår midtbane i 2021, og vi har gjennom oppkjøringen sett et behov for å erstatte disse egenskapene. Caylon er også 24 år, og vil bidra til å heve snittalderen i troppen og spisse konkurransen ytterligere. Det er helt nødvendig, og vi vet at det er avgjørende med nok rutine i en knalltøff 1. divisjon.

Hovedtrener Frode Fagermo og trenerteamet har hatt god tid til å bli kjent med Caylon, men bestillingen ble etter hvert tydelig ovenfor klubben:

– Hun er ekstremt fremoverrettet og er god til å spille gjennom ledd. I tillegg er hun hardtarbeidende og god i duellspillet, sier AaFK Fortuna-trener, Frode Fagermo

Vi ønsker Caylon velkommen til AaFK Fortuna!