Jentene som representerte Bylag J13 Ålesund under de avsluttende kampene i SBM Arena søndag

Bylagssesongen ble avsluttet med kamper under perfekte forhold i Sparebanken Møre Arena søndag. Bylag Ålesund J13 leverte mye bra spill foran mange tilskuere hvor også guttene deltok. En flott ramme rundt arrangementet hvor både Sunnmøre Fotballkrets og NFF Nordmøre og Romsdal skal ha skryt for solid tilrettelegging. Les mer om søndagens resultater:

Klikk her!

Bylagsperioden har i 2019 vært fra mars til desember med et bra løft i aktivitet. Turneringer i Volda og på Sunndalsøra, i tillegg til den vanlige aktiviteten fra tidligere har gjort sesongen mye mer innholdsrik. FK Fortuna Ålesund, snart AaFK Fortuna har hatt ansvaret for Bylag i godt samarbeid med kretsen. Vi er godt fornøyd med gjennomføringen, men skal samtidig evaluere godt slik at vi tar ytterligere steg inn i fremtiden. Både bredde og spissing i spillerutviklingen er viktig hvor jobben også skal være med å bidra til å løfte jentefotballen på Sunnmøre i enda større grad, samt bygge flere gode jente-miljøer. Sammen med kretsen og klubbene har vi en klar målsetning om flere seniorspillere – flere seniorlag på lang sikt. Det er også helt avgjørende for et fremtidig AaFK Fortuna i toppfotballen.

Vi benytter anledningen til å takke jentene for imponerende innsats og holdninger under samlinger og kamper.

Jentene har spilt totalt 12 kamper siden april. Fasiten ble en fin statistikk på 10 seire og 2 tap, med en målforskjell på 27-7. Mye godt spill og en offensiv tilnærming har kjennetegnet laget. Vi har gjennomført ca. 35 tiltak med samlinger og kamper, noe som viser at vi virkelig ønsker å i bidra til «like muligheter» og en forsterket satsing på jentene.

Målscorere:

Julia Hessen (8)
Julie Hjellegjerde (4)
Thea Dalhaug Ulla: (2)
Emilia Zlotnicka: (2)
Sofie L. Klokk: (2)
Nathalie Gårdsvoll (2)
Mia Teunissen (2)
Gabriele Skurdenyte
Anna C. Blindheim
Oline Klokkehaug
Lone Ulla Steinsbu
Hanna Lahti

Kategorier: Nyheter