Linn Huseby signerte kontrakt med AaFK Fortuna på scenen under «Heia Aal’sund» på Terminalen og har allerede vært med laget en periode. Hun var med på treningsleir til Tyrkia, og har også spilt både generalprøven mot Grei og nå serieåpningen mot Kolbotn.
 
Linn har spilt fast i Toppserien siden 2018. Karrieren startet i Ås, før ferden gikk videre til toppfotball i Kolbotn, Lyn, Røa og Stabæk. I 2022 spilte hun 28 kamper for Stabæk, hvor hennes siste kamp i Stabæk-drakta kom da hun startet cupfinalen på Ullevål. Linn har også rikelig med internasjonale referanser, med erfaring fra både J17, J19 og U23-landslaget. Det er med andre ord en erfaren toppspiller som nå er i gang med karrieren i AaFK Fortuna.
 
Klubben har store planer for sesongen 2023, og det er gledelig å høre hvordan Linn forklarer hvorfor hun ønsker å spille på Color Line Stadion med oss:
 
Jeg fikk være med laget på treningsleir til Tyrkia og fikk et veldig godt inntrykk av både spillere, miljøet i gruppa og oppfølgingen fra trenerne. Jeg ble tatt godt imot og følte meg velkommen fra dag 1. I tillegg likte jeg veldig godt måten laget trener på. Selv om vi er et 1.divisjonslag så synes jeg kvaliteten og intensiteten på feltet ikke står tilbake for det jeg har vært med på tidligere. Det er mange spillere i laget som holder imponerende høyt nivå, og jeg har stor tro på at vi går en spennende sesong i møte. Jeg synes det er tøft at laget har store ambisjoner, og det trigger meg skikkelig å være med på dette prosjektet.

Linn har også store ambisjoner for fremtiden, både på egne- og lagets vegne.
 
For meg er utvikling alltid det viktigste. Selv om jeg har spilt i toppfotballen i mange år har jeg fremdeles store ambisjoner og et sterkt ønske om å ta ytterligere steg. Jeg tror lagets måte å spille på, med stor offensiv vilje og mange spillere som ønsker å skape ting fremover, er en god match for min del. Det var også andre klubber på bordet, men når jeg har fått kjent på nivået i gruppa og hvor profesjonelt opplegget rundt klubben er, så er jeg storfornøyd med valget jeg har tatt.

Hovedtrener Frode er naturligvis godt fornøyd med lagets seneste signering.

Det er ikke vanlig at en 1.divisjonsklubb klarer å tiltrekke seg en spiller som Linn. Til tross for hennes erfaring har hun fremdeles et sterkt ønske om videre utvikling. At Linn, med hennes referanser, mener at AaFK Fortuna er den beste plassen å utvikle seg videre bør alle i klubben ta som et stort kompliment. Vi snakker tross alt om en spiller som ikke har fylt 24 år med har fem år bak seg i toppfotballen. Vi har vært opptatt av å forsterke laget med spillere som har erfaring fra det nivået vi ønsker å nå opp til. Linn passer perfekt inn i det bildet, og vi gleder oss til å se Linn utvikle seg videre sammen med resten av laget.

Vi ønsker Linn hjertelig velkommen til vakre Ålesund! 😊