Som seg hør og bør avsluttet vi en fin sesong med en fiffig og pyntet lagfest der diverse kåringer ble gjort.

Det ble delt ut overdrevent store statuetter i følgende kategorier:

  • Toppscorer
  • Årets spiller kåret av spillerne
  • Årets unge spiller kåret av spillerne
  • Årets spiller kåret av trenerne

Årets spiller kåret av spillerne, Mette Muri.

  • Lagets kaptein og klippe har levert sin beste sesong noen gang. Prestert jevnt over på veldig høyt nivå og styrt laget på en forbilledlig måte. Er ikke alle lag forunt å ha en kontinuitetsbærer av Mette`s kaliber i sine rekker. Spillerne stemte frem Mette til den beste spilleren for 2023. Vel fortjent, og vi håper vår kaptein vil være vår hærfører i mange år fremover.

Årets unge spiller kåret av spillerne, Helle Olsen Rindal

  • Med sin enorme fart og defensive egenskaper i toppklasse, har Helle igjen levert en sesong av ypperste karakter. Spiller med en naturlig autoritet og pondus som få eller ingen på hennes alder gjør. Gjennom årets sesong har Helle også hatt enorm utvikling i det offensive spillet, noe som i stor grad gjør henne til en komplett og moderne stopper-type vi er svært glade for er på vårt lag. Helle vil fortsette å dominere norsk Toppfotball i årene som kommer!

Årets spiller kåret av trenerne, Caylon McMillan

  • Caylon kom fra amerikansk College-fotball i forkant av fjorårets sesong, og etablerte seg fort som en viktig brikke i vårt lag. Med en helt usedvanlig rå mentalitet, tøffhet og fryktløshet var hun akkurat det vi trengte i et lag med enorme ferdigheter, men med for lite av den råskapen hun representerer. I tillegg til å være en svært god fotballspiller har hun utvist en enorm lojalitet ovenfor klubb, medspillere og trenere. En mønsterelev og kanskje litt undervurdert spiller som har levert en veldig god 2023-sesong.

Toppscorer, Nora Håheim.

  • Nora er livsfarlig, men det på aller beste måte:) Hun har sammensatte egenskaper som gjør henne til en ekstremt anvendelig spiller. Det hun besitter av forståelse, gode tekniske egenskaper og sylskarp avslutningsteknikk gjør henne til alle forsvars mareritt. I tillegg til å levere et tosifret antall mål leverte hun 8 assist. De gode prestasjonene i årets sesong ga Nora et fortjent uttak på Norges U23-lag, noe vi som klubb er veldig stolte av. Ikke bare har Nora levert fotball fra øverste hylle, men også trådt frem som en ledertype og tatt stort ansvar i gruppa og for klubben.