Kom mai du skjønne milde. Det gjelder i aller høyeste grad for Madde og Anna som er en del av det norske J17-landslaget som spiller EM-sluttspill i Bosnia-Hercegovina i disse dager. Våre 2 dyktige jenter skal sammen med lagvenninnene møte Spania, deretter Frankrike, og til slutt i gruppespillet Finland.

Skulle de bli blant de to beste lagene i gruppespillet venter sluttspill. 

De to beste i hver gruppe går videre til semifinalene som spilles 12. mai. Finalen spilles i Sarajevo 15. mai.

Kampene:
03.05.2022 20.00 Spania Norge
06.05.2022 20.00 Frankrike – Norge
09.05.2022 20.00 Finland – Norge 

Dette er jentenes forventninger til samlingen:

Anna: E har store forventninger til samlinga. Både på og utenfor bana. D blir spennende å se hvordan nivå dem andre har å kordan vi prestere forhold til dem. Vi kom i gruppe med Frankrike, Finland og Spania. Favorittene i gruppen er Frankrike og Spania. Men vi har uansett gode muligheter for å kunne slå dem. Første kampen blir mot Spania, vi har spilt mot dem før der stillinga blei 5-2 til Spania. Det blir en spennende kamp og alle e veldig gira for d som  venta oss.

Madelen: Har forventninger om å bidra så mye som mulig for at laget skal gjøre d så bra som mulig. Få så mye spilletid som mulig og nyte opplevelsen av å få delta i et EM sluttspill. Gruppa vi møte er Spania første kamp å deretter Frankrike og Finland. De blir gøy å møte Spania igjen når vi sist tapte 5-2, men vi har blitt bedre både som lag og enkeltspillera so de blir gøy å sjå!

Vi er usedvanlig stolte av å ha disse to som strålende representanter av AaFK Fortuna, og samtidig sine moderklubber Herd og Hødd.

Lykke til Madelen og Anna, vi heier vilt på dere! 

Kategorier: Nyheter