Landslagsspiller på J17 neste år, Anna Lervik har valgt å ta steget inn i AaFK Fortuna. Dette er en svært lovende spiller som kommer fra Herd og kretsmesterskap med guttelaget i 2021. Hun har spennende ferdigheter og en strålende venstrefot som kan skape trøbbel for veldig mange. Anna er offensiv i spillestilen og kan bekle flere roller på banen hvor hun har levert varene som venstreback på J16-landslaget denne sesongen.

Anna sammen med daglig leder Eirik Hoseth

Herd har virkelig lagt til rette for Anna sin utvikling, og hun føyer seg inn i rekken av mange spillere som har gått videre fra klubben til AaFK, både på herre- og damesiden. Anna har hospitert med oss over lengre tid, og AaFK Fortuna er helt avhengig av et godt samarbeid og solide miljøer for utvikling av jentene ute i klubbene.

Hovedtrener Frode Fagermo gleder seg til å hjelpe Anna videre med utviklingen:

Veldig glad for at Anna nå velger å ta steget til oss i AaFK Fortuna. Hun har hatt en veldig god utvikling hos Herd, og jobbet målrettet på egen hånd. Det har resultert i en sentral plass på Norges J17 landslag, noe som igjen viser det store potensialet hun har.

Anna er en veldig spennende spiller som kan bekle flere roller og vi ser frem til å bidra til videre utvikling, sier Frode.

Vi ønsker Anna velkommen til klubben og en forhåpentligvis spennende reise mot Toppserien!

Kategorier: Nyheter