AMFI Moa er et av Norges største kjøpesenter og har en kombinasjon av kjente butikkjeder og unike, frittstående butikker. I tillegg til butikker, er det også mange firma som har kontor på senteret.

AaFK Fortuna og AMFI Moa har vært partnere siden 2019, og styrker samarbeidet inn mot comeback-sesongen i toppfotballen. Vi har vært gjennom en svært krevende periode med pandemi og avlyst sesong, men vi vil fremheve viktigheten av at AMFI Moa har stått sammen med oss i denne vanskelig tiden.

Blant AMFI Moa sine nesten 200 butikker finner du kino, bibliotek, vinmonopol, bilpleie, et stort utvalg av spisesteder og mye mer. https://amfi.no/amfi-moa/

Det er veldig viktig å ha med samarbeidspartnere som AMFI Moa. Senteret har en høy kvinneandel blant sine ansatte og sammen ønsker vi å utvikle arbeidet med «like muligheter» og likebehandling.  Vi har forsterket avtalen for 2022-sesongen, og ser frem til å konkurrere i toppfotballen igjen. Vi er strålende fornøyde med å ha med AMFI Moa med på laget, blant annet godt synlig på jentene sine drakter, sier Kimy Fagermo i AaFK Fortuna.