Vi i AaFK Fortuna er svært glade for at AMFI Moa er med som Hovedpartner videre inn i en spennende 3-årsperiode i jakten på Toppfotball og ikke minst en ytterligere satsing på jentene i Regionen. Et felles verdigrunnlag og fremtidsrettet tankegang for bedre muligheter for jentene er en viktig del av samarbeidet.

AMFI Moa har i en årrekke vært en motor for handel i regionen med mange kvinnelige ansatte. De har bygget ut senteret på en imponerende måte, og fra 1. november 2018 ble AMFI Moa et av Norges største kjøpesenter.

Blant senteret sine nesten 200 butikker møter du flere av de kjente butikkjedene samtidig som du finner mange unike, frittstående butikker. De har også kino, bibliotek, vinmonopol,  bilpleie og et stort utvalg av spisesteder.

Vi i AaFK Fortuna er stolt over at en solid lokal aktør som AMFI Moa ser verdien av et langsiktig samarbeid med oss. Vi kan se tilbake på en fin utvikling i klubben siden AMFI Moa ble partner i vår. Med det som grunnlag har vi mye positivt å glede oss til i kommende periode. Sammen skal vi skape flotte opplevelser for både små og store jenter på fotballbanen.