FK Fortuna Ålesund og Akademiet samarbeider også tett i 2019. Akademiet er en av klubbens draktpartnere og vi har funnet flere områder å jobbe sammen på. Vi setter stor pris på den viktige støtten Akademiet bidrar med.

Vi var nylig på besøk hos vår gode samarbeidspartner hvor vi så på flere områder å jobbe sammen om. Studiespesialisering med Toppidrett er et av områdene hvor aktuelle utøvere på dette utdanningsprogrammet følger vanlige læreplaner for Studiespesialisering, og i tett samarbeid med skolens koordinator og egen idrettsklubb tilrettelegges trening og undervisning slik at du får størst mulig utbytte av både idrett og utdanning.

F.v Daglig leder Jan Ove Otterlei, ass rektor Ole Martin Tonheim, Eirik Hoseth og Magne Elde fra Fortuna.

Akademiet er Norges største private videregående skole med over 8.500 elever fordelt på 12 videregående skoler, 9 privatistskoler, nettstudier, barneskole og ungdomsskoler.

FK Fortuna og Akademiet har høye ambisjoner og flere fellestrekk hvor begge ønsker å være fremtidsrettet, tilby et unikt opplegg til sine spillere/elever og satse på kompetanse hos trenere og lærere.

Akademiet tar mål av seg å være en av Norges beste og mest fremtidsrettede skoler med fokus på den enkelte elev.

Akademiet VGS Ålesund ligger idyllisk til ved sjøkanten i sentrum av byen. Her har du utsikt over byen, havna og øyene rundt. Skolen er sentralt plassert i forhold til kommunikasjon med buss og hurtigbåt, og bibliotek, rådhus og museer finnes bare et steinkast unna.

Les mer om Akademiet her : Akademiet