Lone Vartdal fra Sykkylven og Danelle Bizohera fra Herd er begge klare for oss. 

Aafk Fortuna ble enige med begge klubbene om en overgang før vinduet ble stengt 22.september. Begge er spilleklare til helgens kamp mot Tynset.

Både Lone og Danelle er kjente fjes på feltet og for spillergruppa, da begge har hospitert og trent med oss over lengre tid. Vi vet at begge to er gode bidragsytere både på og utenfor banen.

Sportslig leder Eirik Hoseth har følgende kommentar:

Rett før overgangsvinduet stengte fikk vi på plass to solide spillere i Danelle og Lone. Dette gjør at spillertroppen er styrket og enda mer robust inn i mot den siste avgjørende høstjakta. Begge er spilleklare til helgens kamp mot Tynset.

Med kun en keeper i stallen var det avgjørende å få på plass Lone, som for tiden er på reise med J15-Landslaget. Et kjempetalent som har både ferdigheter og mental styrke til å vokte buret for AaFK Fortuna i tøffe kamper, tross sin unge alder.

Danelle er en bunn solid midtbanespiller med fysikk og gode ferdigheter med ball. Hun har et vinnerinstinkt som garantert vil heve nivået i troppen vår, og dette vil skjerpe konkurransen om plassene på laget ytterligere.

Vi vil fremheve en meget god dialog med Herd og Sykkylven i forbindelse med overgangene. AaFK Fortuna er helt avhengig av klubbene på Sunnmøre for å kunne nå målsetningen om Toppfotball innen 2023, og for de beste lokale jentene skal klubben gi et topp opplegg som skal konkurrere med lag i toppfotballen, sier Eirik.

Vi ønsker begge to velkommen til klubben! 

Neste kamp er borte mot Tynset 25.september kl.13:00! 

Danelle:
https://www.fotball.no/fotballdata/person/profil/?fiksId=3334325

Lone:
https://www.fotball.no/fotballdata/person/profil/?fiksId=2874916

Kategorier: Nyheter