Kjærester og toppspillere

AaFK Fortuna har signert 24 år gamle Natalie Granvang Nilsen fra Fotballaget Fart, som spilte i Toppserien i 2019. Teknikeren har levert solide sesonger de siste årene, kåret til årets spiller i 2018 og bidratt med et betydelig antall scoringer og assist. Den kreative midtbanespilleren var en viktig spiller for Fart i Toppserien i 2019, men nå kan Sunnmøre glede seg over at Natalie skal bidra til å løfte AaFK Fortuna.

Natalie er samboer med AaFKs Simen Bolkan Nordli. Sportslig leder i AaFK Fortuna, Eirik Hoseth, gleder seg over at samboerparet representerer hvert sitt AaFK-lag.

– Dette er en morsom «dobbeltsignering» som vi tror vil løfte Sunnmøres stolthet både på dame- og herresiden. Natalie og svært lovende Simen Bolkan Nordli i AaFK er som kjent kjærester, og skal begge spille i Norges flotteste drakt, hvor ambisjonene hos klubb og spiller er høye. Vi i AaFK Fortuna har fått inn en meget god fotballspiller som også kjennetegnes av solide holdninger og gode verdier. Natalie vil bidra med verdifull erfaring fra øverste nivå som våre ambisiøse spillere kan hente mye inspirasjon fra, sier Eirik.

– AaFK Fortuna er både stolte og glade for å få på plass en spiller på dette nivået, som vil bidra med viktig erfaring og rutine. Sammen med en allerede sterk spillerstall skal vi jobbe knallhardt for å oppnå målsetningen om toppfotball, fortsetter Eirik.

– Det er veldig hyggelig at hun kommer oppover. Det betyr selvfølgelig mye for meg å ha henne her og dele hverdagen med henne, sier Simen Bolkan Nordli om samboeren.

Han tror den bedre halvdelen har mye å tilføre AaFK Fortuna.

– Vi er veldig like spillere, offensive spiller som produserer målpoeng. Jeg tror vi får se en del mål fra henne, sier han.

Hovedtrener Magne Elde og trener Rune Sunde gleder seg til å jobbe med Natalie.

Natalie Granvang Nilsen har deltatt på to treninger med sine nye lagvenninner, og gleder seg til fortsettelsen.

– Dette blir veldig spennende. Jeg har vært på to treninger og kjent på at det er en ivrig gjeng. De satser på opprykk, og det trigger meg veldig til å bidra, sier hun.

– Jeg kommer inn med litt rutine, scoringer og målgivende. Jeg tror jeg har litt å bidra med, forteller hun videre.

Debuten kommer allerede i helga under kampene i Sparebanken Møre Arena. AaFK Fortuna møter Volda kl. 1430 lørdag. Ta turen du også!

Vi i AaFK Fortuna ønsker Natalie velkommen til oss!

Kategorier: Nyheter