Kjære Partnere og forbindelser!

AaFK Fortuna vil bruke anledningen til å takke partnere, medlemmer, spillere og støtteapparat for uvurderlig støtte.  Aldri har den kraften som ligger i fellesskapet vårt, vært tydeligere. Selv når årsaken til at vi finnes – «like muligheter», et skikkelig løft for jentene og drømmen om toppfotball – ble stanset, støtter vi lojalt opp om det store fellesskapet og det som er best for oss alle.  Tusen takk, dette står vi i SAMMEN.

AaFK Fortuna er som alle andre bekymret i en tøff tid, men også spent på hva som møter oss inn i fremtiden. Liv og helse er uansett det som betyr alt nå, men jentene har virkelig gjort en imponerende innsats i egentreningen. Klubben og Trenerteamet har tilrettelagt med treningsprogram og god oppfølging, men som alle andre klubber blir det utfordringer å ta tak i når vi gradvis kommer tilbake til normalen. Det kan ikke få blitt tydeligere at fotball slik den drives på Sunnmøre, er en integrert og viktig del av vårt lokalsamfunn.  Det vet vi, og nå blir det bevist.  Dette skal vi klare, SAMMEN!

Alle vi i AaFK Fortuna tenker på alle som er personlig berørt av denne situasjonen. Vi vet at alle av oss tar seg tid til ettertanke og omsorg for alle med nær familie eller venner som er blitt syke.

Vi håper alle får noen dager med i alle fall litt feriefølelse, selv om den foregår hjemme med et annerledes innhold rammet inn av sterke begrensninger.

AaFK Fortuna ønsker alle en riktig god påske😊

Kategorier: Nyheter