På onsdag inviterer vi til fotballfest, fylkesderby og toppkamp på magiske Aksla Stadion. Vår fantastiske hjemmebane hvor vi skapte historie i cupkampene mot Lyn og Sandviken tidligere i år sammen med et publikum i særklasse. Vi håper flest mulig tar turen, selv om kampstart er kl. 1700. AaFK Fortuna byr på gratis inngang. Hjemme på Aksla er det vi som skal bestemme, og nå gleder vi oss mer enn noen gang til Molde kommer på besøk.

Vi forventer en tøff kamp mellom to gode lag som kjenner hverandre godt. Den individuelle oppladingen blir derfor ekstra viktig, og våre jenter har mye erfaring og rutine som kommer til å bli avgjørende i en slik type kamp. Det er mer enn nok ferdigheter i laget til å skape mye trøbbel for Molde, hvor det viktigste er å beholde roen og levere en «normal prestasjon». Da vet vi at det er svært vanskelig å stoppe AaFK Fortuna på eget gress.

Vi må tørre å leve og stå i det. Det er dette vi trener for og har ventet på under hele pandemien. Veien fra 2. divisjon til toppfotballen avgjøres gjennom «cupfinaler», noe klubben har gjort seg nyttige erfaringer rundt de siste årene. AaFK Fortuna er veldig godt forberedt, og det gode samholdet i spillergruppen er en spisskompetanse som vi tror jentene vil benytte maksimalt på onsdag.  Man kan alltids komme ut på den feile siden, men det må ikke være noe ugjort i form av at du ikke slapp deg løs eller presenterte deg selv med å prøve på det man er god på. Vi skal underholde og vise hele Sunnmøre at viljen til å vinne er sterkere enn noe annet.

 
Kommentar fra Lise Janbu Eide: 


«Da er det endelig klart for toppkamp på Aksla stadion. Laget ser bra ut, vi har hatt gode forberedelser og tar med oss masse selvtillit fra de andre kampene. Vi elsker å spille kamper som betyr noe, så vi er klar for dette! Gøy at kvinnefotballen er på vei oppover i fylket, og at flere klubber satser! Nå er det på tide å vise hvem som er best, og hvilket nivå vi har inne! 

Kom på Aksla stadion onsdag 29.oktober kl.17:00! 

«I» e hvert fall klar!!»


Vi ses på kamp!

Kategorier: Nyheter