Mens vår keeper Lone Vartdal allerede er godt i gang på J16 Equinor talentleir fikk vi tidligere denne uken gladnyheten om at hele 5 jenter har blitt tatt ut til J17 og J19 landslagssamling. Vi er utrolig stolt over å ha så mange landslagsspillere i troppen, og dette er også en fjær i hatten til resten av spillertroppen som hver eneste dag på trening gir topp matching. Dette er først og fremst en flott anerkjennelse for jentene, men også for deres moderklubber som har lagt til rette for god utvikling gjennom flere år.

J17-landslagstrener Elise Brotangen har tatt ut våre to nysigneringer Anna Lervik og Madelen Eid til samling i England. To talentfulle forsvarsspillere som vil bli morsomt å følge med på fremover. De skal møte England over to kamper 20. og 23.februar.

Landslagstrener for J19, Hege Riise, offentliggjorde troppen som skal til Spania senere i februar. I troppen er det tre AaFK Fortuna-spillere. Guro Hammar Røn, Helle Olsen Rindal og Benedicte Lund Berge. På samlingen skal Norge møte Tyskland 20. februar og Frankrike 22. februar. 

Vi gratulerer alle 6 med uttaket!

AaFK Fortuna jobber hardt hver eneste dag for å utvikle lokale spillere videre, og vi ønsker å ha en best mulig toppklubbdrift som gjør at jentene kan være på Sunnmøre så lenge som mulig. Ambisjoner om toppserien inn i fremtiden er helt naturlig med så mange lovende lokale talenter, og de vil være forbilder for nye unge jenter som kommer etter.


J16 – https://www.fotball.no/landslag/norge-jenter-16/2022/j16-uttak-til-equinor-talentleir/


J17 – https://www.fotball.no/landslag/norge-jenter-17/2022/j17-landslagstropp-til-kamper-mot-england/

J19 – https://www.fotball.no/landslag/norge-jenter-19/2022/j19-landslagstropp-til-turnering-i-spania/ 

Kategorier: Nyheter